Om meg

 

Min yogareise startet en eller annen gang i 2005 med en yoga-cd . Startet med dette hjemme, og det resulterte i svette og mye latter. Ser nå at det ikke var en cd for nybegynnere, men viktig å strekke seg mot noe. Siden ble det kurser, mange bøker og flere cd. Min interesse for yoga var vekket og jeg ønsket å lære mer om yoga. Jeg var rett og slett hekta med kropp og sjel på denne yogamagien som går på pust, bevegelser og meditasjon.

I 2014 meldte jeg meg på Viryayogalærer utdannelse ved Nordiskeyoga.se 

Noe som er viktig lærdom i yoga er at en skal si godt nok, dette har jeg fått erfare gjennom min vei. Når det gjelder yoga veien min så ble det ikke slik at jeg fikk kommet meg igjennom alt av det som skulle til på denne utdannelsen. Noen ganger må en bare lytte til sin egen kropp, noe som jeg ikke er så god til. Her kan jeg si at den som lever er i stand til å lære, selv også jeg. 

Har fått gleden av å jobbe litt for Gym+ på Lillehammer, og er veldig takknemlig for den erfaringen derfra. Her har jeg både holdt SeniorYoga og ViryaYoga.  Føler meg heldig siden jeg har fått lov til å lage SeniorYoga, liker å lage yoga. Liker å ta med meg andre på yogareise. 

Nå i dag sitter jeg i tenkeboblen om veien videre, og den kommer det er jeg sikker på 🙂

Namaste.